Sensasi K-Drama ‘Start-Up’, Kim Seon-ho, Bertemu Peminat di TikTok

Kim Seon-ho

Sensasi K-Drama ‘Start-Up’, Kim Seon-ho, Bertemu Peminat di TikTok | TikTok, destinasi utama untuk video mudah alih bentuk pendek, dan SALT Entertainment mengumumkan bahawa pelakon Kim Seon-ho akan mengadakan perjumpaan global pertamanya dalam talian bersama peminat secara eksklusif di platform, pada 17 Januari jam 7 malam (waktu Malaysia). Penonton boleh mengikuti live streaming bahasa Inggeris di akaun TikTok Stage (@tiktok_stage) atau menonton versi Korea di akaun TikTok Kim Seon-ho (@seonho_kim).

Kim Seon-ho - TikTok Stage Connect

Peminat Team Han Ji Pyeong akan teruja untuk mengetahui peluang mereka untuk bertemu dengan pelakon Start-Up kegemaran mereka. Bertajuk ‘TikTok Stage Connect – Seonho’s Favorite’, pengguna TikTok dapat menantikan pelbagai sesi, termasuk mendengar kisah di sebalik tabir Start-Up, kisah percintaan terbaru K-Drama yang akan menyapu dunia; mengambil bahagian dalam permainan telepati untuk meneka pilihan Seon-ho; dan memerhatikannya memenuhi permintaan peminatnya.

Terdapat juga beberapa pra-acara di halaman acara TikTok, di mana peminat dapat mengemukakan permintaan untuk apa yang mereka ingin dengar dari Kim Seon-ho atau bahkan memuat naik duet dengannya. Pra-acara ini dijangka disiarkan secara global, dengan peserta dari pelbagai negara seperti Malaysia, Indonesia, Singapura, Filipina, Thailand, Vietnam, Taiwan dan Korea.

“Sebagai aplikasi video pendek dengan misi untuk menyebarkan kreativiti dan membawa kegembiraan, kami berharap dapat terus memberi peluang kepada peminat dan artis global untuk terhubung di platform,” kata Loh Kai Zhi, Pengurus Pemasaran Kanan Wilayah SEA, TikTok. “Kim Seon-ho sudah pasti berjaya menawan hati banyak orang dan membawa kebahagiaan melalui drama TVnya, dan kami berharap dapat bersama-sama mengadakan pertemuan dalam talian ini dengan SALT Entertainment.”

Sebagai menghargai atas kasih sayang dan sokongan yang diterima, agensi Kim Seon-ho SALT Entertainment berkongsi, “Kami sangat menghargai perhatian dan sokongan yang diberikan oleh peminat kepada Kim Seon-ho pada tahun 2020. Untuk menghilangkan rasa sedih kerana tidak dapat bertemu kerana COVID-19 dan menunjukkan penghargaan atas semua sokongan, kami telah mengadakan perjumpaan peminat dalam talian global yang pertama. Kami meminta sokongan dan penyertaan aktif anda kerana kami bekerja keras untuk menganjurkan acara maya. “

TikTok boleh didapati di lebih dari 150 negara dan wilayah dalam 75 bahasa. Muat turun aplikasi TikTok melalui iOS atau Google Play untuk menjadi sebahagian daripada perjumpaan peminat yang menarik ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *